la liga

2021.10.12. 08:10

Két nagy kieső is edzésbe állt a Barcánál

Edzésbe állt az FC Barcelona labdarúgócsapatában a hosszú ideje sérült Ousmane Dembele és Sergio Agüero.

Barcelona's Argentinian forward Sergio Aguero looks on during the Spanish League football match between Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 15, 2021. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Josep Lago

A világbajnok francia Dembele először jelent meg a katalánok tréningjén azóta, hogy júniusban térdműtéten esett át, miután megsérült a Magyarország elleni – 1–1-es döntetlennel zárult – Európa-bajnoki csoportmérkőzésen a Puskás Arénában.

A 24 éves játékos 2017 nyarán igazolt Barcelonába, azóta ez volt a 12. sérülése.

A nyáron a Manchester Citytől egy évtized után távozott Agüero augusztus 8-án, edzés közben szenvedett vádlisérülést, az argentin csatár azóta harcképtelen volt.

A két légióssal meccseken egyelőre nem számolhat Ronald Koeman vezetőedző, mivel az orvosi stáb még csak a tréningeket engedélyezte nekik.

A katalánoknak égető szükségük van hatékony támadókra, mivel utóbbi hat tétmeccsükből csak egyet tudtak megnyerni, és ezekből négyszer nem szereztek gólt. A tabella kilencedik helyén szerénykedő Barca vasárnap a szintén 12 pontos Valenciát fogadja a La Liga kilencedik fordulójában.

Forrás: MTI

Borítókép: Agüero azóta így érzi magát, mióta Messi elhagyta a csapatot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában