nfl

2021.09.06. 05:54

Brady nagyon nehéz szezonra számít

A koronavírus-járvány miatt az előző szezonnál is nagyobb kihívásokra számít a csütörtökön rajtoló idényben Tom Brady, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő Tampa Bay Buccaneers irányítója.

Quarterback for the New England Patriots Tom Brady celebrates after the New England Patriots scored a touchdown in the fourth quarter during Super Bowl LIII between the New England Patriots and the Los Angeles Rams at Mercedes-Benz Stadium in Atlanta, Georgia, on February 3, 2019. (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Timothy A. Clary

„Az új idényben több szurkoló lesz a stadionokban, megváltoztak az utazási feltételek, és lazább lett az NFL szabályozása is, ezért nehezebb szezont várok ebből a szempontból” – jelentette ki a 44 éves sztár, aki februárban, a bajnoki cím megünneplése után maga is megfertőződött a vírussal.

„Többek kiesnek majd menet közben a csapatból, nekünk pedig kezelnünk kell ezeket a helyzeteket.”

Az NFL közölte, hogy

a játékosok 93 százalékát már beoltották, a Buccaneersnél pedig a teljes csapat és a szakmai stáb is megkapta a vakcinát.

A Tampa Bay csütörtökön nyitja meg a 2021/2022-es idényt a Dallas Cowboys ellen.

Brady tavaly húsz év után hagyta el a New England Patriots együttesét, és két évre 60 millió dollárért írt alá a floridai klubhoz. Rögtön az első szezonjában Super Bowl-győzelemre vezette a gárdát, ami neki már a hetedik volt pályafutása során.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában