Járvány

2021.08.03. 21:07

Elhalasztották a Bayern München első mérkőzését

Az ellenfélnél koronavírusos esetekre bukkantak.

Elhalasztották a Bayern München idénybeli első tétmérkőzését: a bajnoki címvédő pénteken az ötödosztályú Bremer SV otthonában kezdte volna szereplését a labdarúgó Német Kupában, de az ellenfélnél koronavírusos esetekre bukkantak.

A német szövetség (DFB) keddi bejelentése szerint a brémai egészségügyi hatóság karanténba helyezte a helyi csapatot, ezért nem tud kiállni a kupameccsre. A találkozó új időpontját még nem jelölték ki.

A történtek miatt a második forduló sorsolását is el kell halasztani.

A Bayern új edzője, Julian Nagelsmann így egy héttel később, jövő pénteken mutatkozik be tétmeccsen a csapat kispadján, amikor a bajorok a Bundesliga első körében a Borussia Moenchengladbach ellen lépnek pályára.

A Német Kupában címvédő Borussia Dortmund ugyancsak kedden jelentette be, hogy belga hátvédje, Thomas Meunier és német középpályása, Julian Brandt koronavírustesztje pozitív lett.

Csapatuk a Wehen Wiesbaden otthonában szerepelne szombaton a kupa első fordulójában, de egyelőre nem döntötték el, hogy el kell-e halasztani a meccset.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában