ac milan

2020.11.09. 11:30

Ibrahimovic: nem is baj, hogy szünet következik

Legközelebb másnak engedi elvégezni a tizenegyest Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd labdarúgója, aki örül annak, hogy a válogatott mérkőzések miatt szünet következik az olasz bajnokságban.

MILANO, ITALY - NOVEMBER 08: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan gestures during the Serie A match between AC Milan and Hellas Verona FC at Giuseppe Meazza Stadium in Milano, Italy on November 8, 2020. Pier Marco Tacca / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Pier Marco Tacca

„Döntetlen ma este, ez nem igazán jó” – kesergett a játékos a Hellas Veronával szemben 2-2-re mentett vasárnapi összecsapás után a Sky Sportsnak nyilatkozva.

„Rengeteg helyzet, elhibázott büntető... A következőt Kessiének hagyom, jobb lesz így”

- mondta az után, hogy 1-2-es állásnál, a 65. percben fölé lőtte tizenegyesét.

A találkozó végeredményét így is ő állította be: a 93. percben egy jobbról érkező beadás után nagyon pontosan fejelt a jobb felső sarokba.

„Akadtak hibák, de szereztünk egy pontot. Fontos volt, hogy ne kapjunk ki, ne veszítsük el az önbizalmunkat. A helyezésünkből adódóan minden meccset meg akarunk nyerni, ez nyilvánvaló.

Sok mérkőzést játszunk, fáradunk, nem is baj, hogy a nemzetközi program miatt szünet következik”

- fogalmazott a Serie A-ban éllovas csapat 39 éves sztárja.

A vasárnapi találkozón nyújtott teljesítményét illetően elismerte, hogy

hiányzott a tiszta fej, a kapu előtti gyilkos ösztön, ami általában megvan benne, de most nem volt.

A bajnoki címre vonatkozó kérdésre úgy reagált: kellenek célok, nem a puszta szórakozás kedvéért lépnek pályára.

Az érdeklődésre, hogy miért tweetelt olyan fotót, amelyen svéd mezben látható, a 116-szoros válogatott, de a nemzeti csapattól 2016-ban visszavonult támadó nevetve csak azt mondta: hogy ingerültséget váltson ki Svédországban.

Szóba került a szerződéshosszabbítása, mellyel kapcsolatban annyit jegyzett meg: a kihagyott tizenegyes után most rosszul érzi magát.

Hét forduló után a Milan 17 ponttal áll a tabella élén, kettővel előzi meg a Sassuolót, hárommal a Napolit és az AS Romát, illetve néggyel a címvédő Juventust, valamint az Atalantát.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában