Járvány

2020.05.20. 10:11

Sané 10-esben játszhat a Bayernben

Feltéve, ha sikerül megegyeznie a klubbal.

Leroy Sané a 10-es mezt kaphatja meg a Bayern München labdarúgócsapatánál, amennyiben sikerül megállapodni az átigazolásáról.

Keddi hír szerint a 24 éves német válogatott szélső nem hosszabbítja meg 2021 júniusában lejáró szerződését a Manchester Citynél, és nagy valószínűséggel a bajoroknál folytatja. A Sport Bild értesülése szerint a játékos beleegyezett, hogy 30 százalékkal kevesebb legyen a fizetése annál, mint amit még a koronavírus-járvány előtt ígért neki a Bayern.

A lap úgy tudja, a müncheniek a 10-es mezszámot ajánlották fel Sanénak. Ebben jelenleg a brazil Coutinho játszik, aki kölcsönben szerepel a bajoroknál és sajtóhírek szerint nyáron távozik.

A német sajtó a múlt héten arról írt, hogy még 10 millió euró hiányzik Sané szerződtetéséhez, mivel a Bayern 40 millió eurót kínál a futballistáért, a Manchester City viszont 50 millió szeretne érte kapni.

A müncheniek már tavaly nyáron szerették volna leigazolni az akkor csúcsformában lévő Sanét, akiért a Manchester City sajtóhírek szerint 150 millió eurót kért.

Az üzlet azonban nem jött létre, mert a játékos súlyosan megsérült és több hónapot ki kellett hagynia, csak idén januárban állt újra edzésbe.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik