célkeresztben

2020.04.20. 17:35

Dembélé a Manchester Unitedben folytathatja

Angol klubok érdeklődnek a francia világbajnok Ousmane Dembélé és a német Kai Havertz iránt is, míg a Manchester Unitednél mindkét labdarúgó a célkeresztben van.

Barcelona's French forward Ousmane Dembele controls the ball during the Spanish league football match Club Deportivo Leganes SAD against FC Barcelona at the Estadio Municipal Butarque in Leganes on November 23, 2019. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Pierre-Philippe Marcou

A 22 éves Dembélé 2017 óta a Barcelona játékosa, de sorozatos sérülései miatt eddig nem tudott a képességeinek megfelelően teljesíteni, valamint huzamosabb ideig a csapat rendelkezésére állni. A Sport spanyol lap arról számol be, hogy

a szélső iránt érdeklődik az Arsenal és a Manchester United, amelyek elsősorban azt vizsgálják meg, mi okozhatja az állandó sérüléseit.

Úgy tudják, hogy a Barcelona sem ragaszkodik mindenáron a támadóhoz, akinek még két évig érvényes a szerződése. Információik szerint

Dembélé a manchesteri lehetőség miatt máris felvette a kapcsolatot válogatottbeli csapattársával és barátjával, Anthony Martiallal, aki 2015 óta az MU támadója.

A 20 éves Havertz szerződése 2022 nyarán jár le a Bayer Leverkusenben, ahol a középpályás korábbi nyilatkozata alapján minden nagyszerű, de mégis szeretné megtenni a következő lépést a karrierjében, amire késznek érzi magát. Hozzátette:

szereti a kihívásokat, amibe a külföldre történő szerződése is beletartozik.

A hétszeres válogatott Havertz után előbb a Bayern München érdeklődött a legintenzívebben, ám nyilatkozatát követően inkább külföldi lehetőségekről számolt be a nemzetközi sajtó, míg

az angol Standard Sport információja szerint a Manchester United vagy a Liverpool lehet a célállomás.

A labdarúgó már komoly Bundesliga-tapasztalattal rendelkezik: ő lett a legfiatalabb játékos, aki a német élvonalban 50, majd 100 mérkőzésen lépett pályára.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában