könnyebb sérülés

2018.05.28. 14:54

Carvajal ott lehet a vb-n

Dani Carvajal sérülése nem súlyos, így a Real Madrid védője tagja lehet a spanyol válogatottnak a június 14-én kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

Real Madrid's Spanish defender Dani Carvajal (C) is helped from the field after picking up an injury during the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. / AFP PHOTO / Paul ELLIS

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Paul Ellis

A spanyol szövetség honlapjának beszámolója szerint a jobbhátvéd hétfő reggel alapos kivizsgáláson esett át, amelyen klubja és a válogatott orvosi stábja is jelen volt. A jobb lábában combhajlítóizom-sérülést diagnosztizáltak, de a probléma nem olyan súlyos, hogy ki kelljen hagynia a vb-t.

Carvajalt a szombat esti, kijevi Bajnokok Ligája-döntő 37. percében kellett lecserélni. A mérkőzést a Real 3-1-re megnyerte a Liverpoollal szemben.

A 26 éves játékos hétfő este csatlakozik a válogatott keretéhez, és az orvosi stáb felügyeletével kezdi rehabilitációját.

Borítókép: Carvajal a sérülését követően a BL-döntőben

AFP PHOTO / Paul Ellis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában