Kultikus karakterek

2021.09.25. 08:30

Visszatér a legendás páros, Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito

Hónapokon belül elkezdik forgatni a folytatását a több mint 30 éve készült Ikrek című vígjátéknak.

Twins Year: 1988 Director: Ivan Reitman Arnold Schwarzenegger Danny DeVito (Photo by Photo12.com - Collection Cinema / Photo12 via AFP)

Forrás: Collection Cinema / Photo12 via AFP

Fotó: Photo12 via AFP

Az Ikrek folytatását, a Triplets című filmet januártól forgatják Bostonban. A rendezői székben ismét Ivan Reitman ül majd. Az ikrekhez, Arnold Schwarzeneggerhez és Danny DeVitohoz harmadik testvérként Tracy Morgan csatlakozik, akit a nézők többek között A stúdió című sorozatból ismerhetnek.

A rendező elmondta, eredetileg Eddie Murphyt választották ki harmadik testvérnek, de a színész, akinek idén mutatták be Amerikába jöttem 2. című filmjét, elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a forgatást.

Schwarzenegger és Reitman a negyedik közös produkciójukban dolgozik majd együtt. Korábban ugyanis az Ovizsaru, a Junior és az Ikrek című vígjátékokat készítették.

A 18 millió dollárból, vagyis 5,4 milliárd forintból forgatott Ikrek egykor hatalmas kasszasikert hozott, a nézők 216 millió dollárért, vagyis 65 milliárd forintért váltottak rá jegyet.

A film Schwarzenegger számára is az egyik legjövedelmezőbb munka lett, ugyanis a bevétel mintegy 20 százalékát megkapta. A 74 éves hollywoodi akciósztár és az egykori kaliforniai kormányzó legutóbb 2019-ben szerepelt a filmvásznon a Terminátor: Sötét végzet című sci-fiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!