Bulvár-celeb

2021.09.21. 19:00

Nem bírtak magukkal! Rajtakapták a rendőrt, ahogy a kocsijában szexel egy nővel (videó)

Egy barkácsbolt parkolójában pikáns pillanatoknak volt szemtanúja egy járókelő. Egy rendőrtisztet kapott rajta szex közben.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Különös dologra lett figyelmes egy wisconsini barkácsbolt parkolójában Marcel Scott, amikor megpillantott egy jelöletlen rendőrautót. A férfi közelebb ment, hogy meggyőződjön arról, amit látott: egy rendőr és egy nő épp szexelt a kocsiban.

Marcel először nem hitt a szemének, amikor meglátta az égbe meredő lábakat, majd a kisebb sokk után elővette a telefonját és rögzítette az eseményeket – írja a Ripost.

A rendőr a kocsiból próbálta elzavarni a férfit, de neki esze ágában sem volt megszakítani a felvételt. Meg is volt erre az oka: azt szerette volna ezzel bizonyítani, hogy senki sem állhat a törvények felett.

Egy évvel ezelőtt ugyanis Madisonban lelőtték Scott 11 éves lányát, és miközben az utcákon gyilkosságok történnek, a rendőrök láthatóan maguk is áthágják a törvényeket. A madisoni rendőrség időközben felfüggesztette a videón látható tisztet.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!