nehéz sors

2020.11.05. 21:33

Eddig titkolta! Újabb betegség támadta meg a Parkinson-kóros Michael J. Fox testét

A Vissza a jövőbe-filmek sztárja néhány éve elérte a lelki mélypontot.

Michael J. Fox arrives on the red carpet for the 89th Oscars on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: VALERIE MACON / AFP

Fotó: AFP

Az elmúlt években csak évi 1-2 alkalommal láthattuk Michael J. Foxot nyilvánosan mutatkozni, de ilyenkor mindig próbált mosolyt erőltetni az arcára. A rajongók pedig örültek, hogy kedvencük próbál pozitív maradni annak ellenére, hogy évtizedek óta Parkinson-kórral küzd – írja a Ripost.

Ám tavaly és tavalyelőtt már fájdalmas arccal, mankóra támaszkodva volt látható, így mindenki elkönyvelte, hogy rosszabbodott az állapota, és a kísérleti kezelések már nem fogják vissza a kórt.

Azonban most a Fox egy interjúban felfedte, hogy nem a Parkinsonja miatt tudott nehezen járni. 2018-ban rákos daganatot találtak a gerincén, közel a gerincvelőhöz, így azonnal meg kellett műteni.

A rendkívül kockázatos operáció, mely akár végleges bénulást is okozhatott volna, végül sikeres volt, de Michaelnek újra kellett tanulnia járni. Ezért volt szüksége mankóra.

A rehabilitációja közben pedig újabb csapás érte, otthon elesett, és csúnyán eltörte a karját. Ekkor került lelkileg mélypontra, miközben a konyhafalnak támaszkodva várta a mentőket, arra gondolt, hogy ennél rosszabb helyzetben már nem lehet.

Innentől hónapok teltek el, mire kirángatta magát a lelki gödörből, és újra tudott mosolyogni.

Borítókép: Michael J. Fox a 2017-es Oscar-gála vörös szőnyegén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!