Vége

2022.06.24. 05:37

Válik 26 évvel fiatalabb modell feleségétől a milliárdos

Válik Rupert Murdoch, a világ egyik leggazdagabb médiamágnása és Jerry Hall modell és színésznő. A 91 éves Murdochnak már ez a negyedik válása, míg a 65 éves modell korábban a Rolling Stones frontemberével, Mick Jaggerrel alkotott egy párt.

Az ausztrál-amerikai médiamogul és az egykori topmodell 2016-ban kötött házasságot egy London központjában lévő kastélyban. Az esküvő után a milliárdos világgá kürtölte a Twitteren, hogy ő “a világ legszerencsésebb és legboldogabb embere”. Szakításuk meglepetésként érte a családhoz közel állókat – olvasható a BBC News oldalán.

Murdoch a News Corporation alapítója, amely olyan jelentős médiumokat irányít, mint az amerikai Fox News és a Wall Street Journal, valamint a The Sun és a The Times brit napilapok. 2018-ban legidősebb fia, Lachlan lett az utódja.

A texasi modellből lett színésznő a The Rolling Stones énekesének, Mick Jaggernek volt a felesége. A pár 1990-ben kötött házasságot, hindu esküvői szertartás keretében, az indonéziai Balin. Kevesebb, mint egy évtizeddel később a frigyet érvénytelenítették.

Murdoch első felesége Patricia Booker ausztrál légiutas-kísérő volt, majd őt követte Anna Mann skót származású újságírónő. Harmadik felesége pedig a kínai származású Wendi Deng volt.

Murdoch és Hall előző házasságaiból összesen 10 gyermek született - írja a hirado.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!