Elképesztő

2022.01.05. 06:00

Felfoghatatlan csoda: ikrek, de nem ugyanabban az évben születtek

Körülbelül 15 perces különbséggel jött világra újévkor az a kaliforniai ikerpár, akiknek a születési dátumában két különböző év lesz. Az esély erre rendkívül alacsony, a becslések szerint egy a kétmillióhoz.

Ritka esemény történt Kalifornia államban Szilveszter napján - szúrta ki az Origo. Fatima Madrigalnak és Robert Trujillónak szilveszter estéjén, 23:45-kor született meg a fiuk, Alfredo Antonio, míg negyedórával később ikertestvére, Aylin Yolanda is világra jött.Mivel elmúlt éjfél, így az ő születésnapja már az új év első napjára esett.

Az anya őrületesnek tartja, hogy az ikreknek máskor lesz a születésnapjuk, ugyanakkor boldog, hogy a kicsik jól vannak.

A párnak már volt három gyermeke, két lány és egy fiú, a család nagyon várja, hogy a testvérek találkozzanak.

Az Egyesült Államokban évente körülbelül 120 000 iker születik, ami a születések 3 százalékát teszi ki.Az egészségügyi központ háziorvosa, Dr. Ana Abril Arias pályafutása egyik legemlékezetesebb eseményének nevezte az apróságok születését.

"Nagy öröm volt segíteni ezeknek a kicsiknek, hogy 2021-ben és 2022-ben biztonsággal megérkezzenek közénk. Milyen csodálatos így az újév!" - mondta.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!