Hűha!

2022.01.25. 06:50

Elképesztő objektumra bukkant egy ufókutató a Marson

Az idegenszakértő úgy véli, hogy felfedezett egy 25 km széles, a NASA által eltitkolt űrlénybázist a Mars felszínén.

A magát szakértőnek valló Scott C. Waring az idegen életről és az ufókról szóló különös elméleteiről ismert, amelyeket blogjában, az UFO Sightings Daily-ben dokumentál- derül ki a Metropol cikkéből.

Waring most a Twitteren osztotta meg legújabb összeesküvés-elméletét több fekete-fehér képpel, amelyek egy téglalap alakú objektumot emelnek ki a vörös bolygó felszínén.

 

 

„Találtunk egy 25 km-es bázist a Marson, a Sulci Gordii nevű párhuzamos barázdáktól jobbra” – írta le „felfedezését”, hozzátéve, hogy szerinte a NASA nem akarja, hogy tudjunk róla.

Ez nem az első alkalom, hogy a „szakértő” talált valamit, ugyanis tavaly azt állította, hogy felfedezett egy sziklákba vájt idegen arcot a Mars felszínén. Úgy véli, hogy a Rushmore-hegybe vésett amerikai elnökök arcához hasonló faragvány akár 10 000 éves is lehet, ami bizonyíték lehet arra, hogy korábban már volt élet a vörös bolygón.

Illusztráció: 123RF

Címkék#Mars#ufók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!