Bulvár-celeb

2021.09.13. 12:43

Elképesztő titkokra derült fény: Meghan Markle Diana hercegnő reinkarnációja lenne?

24 év után is elképesztő titkokra derül fény a szívek királynőjéről. Most éppen az, hogy ő is el akart költözni a gyerekeivel Kaliforniába, ahogy Meghan.

Britain's Meghan, Duchess of Sussex looks on from a balcony as she attends the Remembrance Sunday ceremony at the Cenotaph on Whitehall in central London, on November 10, 2019. - Remembrance Sunday is an annual commemoration held on the closest Sunday to Armistice Day, November 11, the anniversary of the end of the First World War and services across Commonwealth countries remember servicemen and women who have fallen in the line of duty since WWI. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)

Fotó: AFP

Diana hercegnő Kaliforniába akart költözni a gyermekeivel és Hollywoodban akart filmeket készíteni – ebben pedig hasonlít későbbi menyére. Meghan mintha csak folytatná, a harcot azokon a területeken, amelyek Dianának is fontosak voltak, és a neki fontos terveket váltaná valóra. Minderről a hercegnő barátja és bizalmasa, Stewart Pearce beszélt, aki 24 év után törte meg a csendet – írja a Metropol.

Az edzőként dolgozó férfi elmondta, Diana akkor akart az Egyesült Államokba költözni, amikor éppen virágzott a szerelme Dodi Fayeddel. Filmeket szeretett volna készíteni, de a kamera mögött állva, semmiképpen sem szeretett volna szerepelni.

„Számos nagy projektre készült, amiket felajánlottak neki. De az igazi szívügye az volt, hogy dokumentumfilmeket akart forgatni három jótékonysági tevékenységéről is, és a tervei szerint ezekből később egész estés mozifilmek is készülhettek volna. Diana valóban kezdte felfedezni a kreatív erejét”

– mesélte.

„A kreatív iparágak a nyílt kommunikáción alapulnak, Diana pedig mestere volt ennek. Akárki is tárgyalt vele, imádta. Diana közvetlen volt, és mindig megtette az első lépést. Például ha először találkozott valakivel, megdicsérte az öltözékét, a stílusát, megkérdezte, hol vette a cipőjét. Azonnal mindenki a szívébe zárta”.

Mint kiderült, Kevin Costner is körbeudvarolta Dianát, ugyanis fűzte, hogy készítsék el a Több, mint testőr második részét.

Diana azonban azt az egyet kijelentette, semmiképpen sem szeretne színészkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!