Bulvár-celeb

2021.05.24. 06:40

Dupla tragédia: meghalt az édesanya a motoros emléktúrán, melyet fia emlékére szervezett

Diane Everett fia 23 éves korában vesztette életét egy motorbalesetben. Az édesanya fia emlékére egy emléktúrát szervezett, de sajnos újabb tragédia történt.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Április 5-én a 23 éves Michael Everett Junior egy motorbalesetben halt meg, amikor Harley-Davidsonja letért az útról Berthoud városában, a coloradói Larimer megyei otthona közelében. Gyászoló családja motoros gyűlést szervezett Michael tiszteletére, és május 15-én Michael anyja, Diane elvitte néhai fia 2012-es Honda CBR motorkerékpárját, hogy több mint 80 másik versenyzőhöz csatlakozzon az emlékúthoz – írja a Daily Star nyomán a life.hu.

A motoros emlékút azonban tragédiába torkollott. Az 51 éves Diane nagy sebességgel az árokba csúszott, ahol egy vízelvezető csőnek ütközött. Azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Szerintem küzdött azért, hogy életben maradjon, ugyanakkor nem hiszem, hogy valójában vissza akart jönni. Megérezte az öcsém lelkét, és úgy döntött, hogy inkább vele lesz„

- mondta Diane mostohafia, aki szintén a motorosok között volt.

Egyelőre nem tudják pontosan, mi okozhatta a tragikus balesetet. Valószínűleg a nagy sebesség is okozhatta, hogy Diane nem tudta jól bevenni a kanyart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!