elég morbid...

2021.02.06. 11:30

Sokkot kaptak a netezők, miután egy légiutas-kísérő elárulta, mi történik, ha valaki meghal a repülőn

Követői valósággal elborzadtak a népszerű TikTok-felhasználó azon videóján, amelyben azt magyarázza, mi történik egy holttesttel az utasszállító repülőn.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szép számú követőtábort tudhat magáénak az a Sheen Marie nevű nő, aki légiutas-kísérőként videók tucatjait osztotta már meg TikTokon. A fiatal munkájával kapcsolatban árul el érdekesebbnél érdekesebb kulisszatitkokat, amiket imádnak a nézők.

Legutóbb azonban valami olyat posztolt, amitől rengetegen sokkot kaptak.

Marie arról mesélt, hogy mi történik, amennyiben út közben egy utas életét veszti. A morbid forgatókönyv szerint mivel a repülőgépen kevés a szabad hely, a holttestet az elképzeltnél jóval közelebb helyezik el az utasoktól.

Ha valaki például szívrohamot kap, és meghal, semmit sem tehetünk vele. Nem kezdhetjük el az újjáélesztést: egyszerűen meg kell várnunk, hogy a gép landoljon – részletezte a nő.

A holttest azon a helyen marad, ahol rosszul lett és meghalt.

– tette hozzá Marie.

Fotó: Shutterstock

Ha esetleg az a szerencsés helyzet áll elő, hogy egy teljes sornyi ülés üresen maradt, úgy oda áttehetik a letakart hullát.

Landoláskor az utasoknak el kell hagyniuk az utasteret, majd az orvosi segítség megérkezik, és elszállítják a holttestet. A családot ekkor értesítik a hírről, a repülőgépet pedig üzemen kívül helyezik.

Marie videója mostanra elárasztotta az internetet: többen sokkolva figyelték a légiutas-kísérő beszámolóját, ennek pedig hangot is adtak a videó kommentszekciójában.

Csak képzeld el, hogy egy holttest mellett kell végigülnöd egy 12 órás repülőutat…

 

Őszintén szólva pánikrohamot kapnék, ha egy halott ember ülne mellettem a repülőn…

– írták többen az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!