Ország-világ

2020.09.16. 13:06

Madonna rendezi a saját életéről készülő filmet

Az énekesnő sok olyan történetet is megoszt majd a nyilvánossággal, amelyeket eddig nem mondott el.

Madonna poses in the press room at the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ANGELA WEISS

Madonna lesz a forgatókönyvírója és a rendezője annak az egyelőre cím nélküli önéletrajzi filmnek, amely a Universal stúdióban készül.

Az énekesnő elmondta, hogy miközben színészi, zenei és táncosi pályafutását, s mellette személyes életét is bemutatja majd a produkció, a hangsúly mindenképpen a zenén lesz. „A zene vitt előre és éltetett” – fogalmazott a sztár, akinek Diablo Cody (Juno) segít a forgatókönyv megírásában.

Madonna hozzátette, hogy sok olyan története van, amelyet korábban nem osztott meg a nyilvánossággal, ezeket és élete hullámhegyeit és hullámvölgyeit is szeretné beilleszteni a történetbe.

A film producere Amy Pascal, a Sony Pictures filmstúdió korábbi főnöke. Ő volt a producere Madonna Micsoda csapat! című baseballfilmjének is 1992-ben.

A 62 éves popsztár 2008-ban debütált filmrendezőként a Mocsok és bölcsesség című produkcióval, 2011-ben pedig W.E. címmel rendezett történelmi drámát VIII. Edward brit uralkodó és az amerikai Wallis Simpson szerelmi történetéből.

Az énekesnő legutóbbi albuma, a 2019-ben kiadott Madame X volt, pályája alatt lemezei 335 millió példányban keltek el világszerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!