nem szomorkodott

2020.08.29. 17:03

Tom Cruise inkognitóban ment moziba, de felismerték (videó)

A színész szemig érő arcmaszkban ült be egy londoni moziba, hogy megnézze a Tenet című Christopher Nolan filmet.

American actor and producer Tom Cruise attends the China premiere of the movie "Mission: Impossible – Fallout" in Beijing, China, 29 August 2018.

Forrás: AFP/Imaginechina

Fotó: Han jingyu

Londonban ült be a Tenet című filmre.

Szemig érő arcmaszk ide vagy oda, egy igazi rajongó felismeri a bálványát. Tom Cruise kedden tett közzé egy rövid videót arról, hogy hosszú hónapok után visszatért a moziba, és a közönséggel együtt nézte meg a Tenet című Christopher Nolan filmet – írja a Fox Newsra hivatkozva a hirado.hu.

A kis kiruccanásra Londonban került sor, a videó a város főbb látványosságaival indul, és a rajongóknak integető Tommal.

„Hogy történhetett ez meg? Hisz maszkot viselek?!” – értetlenkedett nevetve a filmsztár, akit még így is kiszúrtak a rajongók. Tom kísérőjével először észrevétlenül foglalt helyet a sorok között, de persze a forgatás mindenkinek szemet szúrt. Cruise a film végén aztán el is kurjantotta magát, hogy mennyire jó volt visszatérni a moziba.

A Tenet augusztus 26-tól már a magyar mozikban is megtekinthető. Tom Cruise saját produkciójával, a Top Gun: Maverickkel viszont majd csak jövőre, 2021 júniusában tér vissza a szélesvászonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!