szeretet

2020.07.02. 17:30

Paul Walker gyönyörű lánya Vin Diesel gyerekeivel töltötte a napot

A család mindig család marad.

Sokan kifigurázzák Vin Diesel egyre kevésbé az autókról szóló Halálos-iramban sorozatát, melyben annyiszor elhangzik a család szó, hogy sokszor már humorforrás. Ellenben nem csak Dominic Toretto karaktere ennyire elkötelezett a szerettei mellett, Vin önmagát építette bele a szerepébe, így aztán minden kolléga, akivel sikerült baráti kapcsolatot kialakítania, mondhatni a családja részét képezi – írja a Híradó.

Így volt ez a filmekben Briant alakító Paul Walkerrel is, akit Vin a testvérének tartott. Miután 2013-ban egy tragikus autóbalesetben elhunyt a színész, lánya Meadow nem maradt magára, Vin a mai napig is igyekszik a leányzó életének részese maradni – írja a People magazin.

A 21 éves sztárcsemete a hétvégét például Vinnel és gyerekeivel töltötte, amiről közös fotó is készült. Meadow együtt mosolyog a Paul után elnevezett Pauline-nal, Similce-szel és Vincenttel.

“Örökké egy család” -írta stílszerűen a képaláírásában.

Borítókép: facebook / Paul Walker és leánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!