gyanús

2020.03.07. 18:23

Sophie Turner már szinte csak kismamás ruhákban mutatkozik

Mindannyiunk Sansa úrnője első gyermekét várja.

English actress Sophie Turner arrives for the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles on January 19, 2020. (Photo by Jean-Baptiste Lacroix / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Sokan már csak azt várják, hogy Joe Jonas jó férj módjára megossza a világgal a nagy hírt, hogy kisbabát várnak, és így válik majd hivatalossá a szóbeszéd. Addig maradnak a hétről hétre kikerülő lesifotók, melyeken konokul szellős felsőkben mutatkozik Sophie Turner – írja a Híradó.

Most éppen a kaliforniai Los Felizben jöttek ki egy bisztróból, Sophie-n a bakancson kívül egy olyan világoskék laza ruha volt, amelyet strandszezonban kap magára egy nő a törölköző homokba való leterítéséig.

“Ápol és eltakar” – tartja a mondás, és ezzel egy újabb megerősítést kapott a világ az új jövevényről.

Sophie-t ráadásul két napja egy bébiüzletben látták nézelődni a Hollywoodlife szerint. Annyi bizonyos, hogy innentől minden paparazzó rajta lesz az ügyön, és napi bontásban lesz dokumentálható a hastérfogat-növekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!