szálkásítás

2019.12.08. 07:12

Látványosan megváltozott a Dawson és a haverok sztárja

Az egykori sorozatsztár bebizonyította, hogy tánccal lehet fogyni.

Actor James Van Der Beek arrives for a special screening of 'Downsizing' on December 18, 2017 at the Regency Village Theatre in Los Angeles, California. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

James Van Der Beek, a Dawson és a haverok főszereplőjére legutóbb a Szombat esti láz, amerikai verziójában vállalt szerepet. A 42 éves híresség teste rengeteget változott annak köszönhetően, hogy napi hat órát táncoltak, próbáltak az adásokra – számolt be a Diéta és Fitnesz.

A látványos átváltozásról egy előtte-utána szelfit is készített, amelyeken farmerba bújva mutatja meg, hogyan változott az izomzata a táncnak köszönhetően – vette észre a lap.

A kép alá azt is leírta, hogy

korábban hat hónapon keresztül, heti háromszor járt edzeni, most pedig napi hat órát táncol, hogy hibátlanul tudjon rumbázni.

Azt mondja, bár nem állt mérlegre mostanában, de a nadrágjain érzi, hogy legalább 1 számot változott a mérete az elmúlt hetekben.

Borítókép: James Van Der Beek 2017. december 18-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!