Elképesztő hasonlóság

2019.10.11. 08:21

A The Crown színésznője tökéletes Diana hercegné

Jelenleg Malagában forog a Netflix sorozatának negyedik évada.

(FILES) This file photo taken on March 6, 1996 shows Britain's Diana, Princess of Wales, arriving at the National Hospital for Neurology and Neurosurgery in Central London. From her engagement to Prince Charles as a shy teenager, to her roles as doting mother, humanitarian and global celebrity, Diana brought fresh energy but also instability to Britain's royal family. But the acrimonious breakdown of her relationship with Charles, during which every salacious detail was played out in the world's newspapers, would shake the monarchy to the core and cause her inner turmoil. / AFP PHOTO / Gerry PENNY

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Gerry PENNY

Tavasz óta lehet tudni, hogy A korona (The Crown) című sorozat megtalálta a színésznőt, aki Diana hercegnét alakítja majd a képernyőn. A Netflix királyi drámájában, Emma Corrinra osztották Lady Diana Spencer szerepét, aki a napokban meg is kezdte a forgatást írja a People magazin cikkére hivatkozva a hirado.hu.

A készítők valóban elképesztő munkát végeztek, ugyanis a hercegné korabeli ruháinak másolataiban, valamint akkori frizurájával, Emma szakasztott Diana.

Jelenleg Malagában forog a sorozat negyedik évada, ahol a színésznőt abban a rózsaszín pöttyös ruhában kapták lencsevégre, aminek eredetijében Diana 1983-ban ausztráliai utazásán hengerelt le mindenkit.

Nem ez az első fénykép, melyen Emma a megszólalásig hasonmása Vilmos herceg és Harry herceg néhai édesanyjának, néhány napja egy fehér ingruhában, balerina cipőben, és a Diana védjegyévé vált bubi frizurával lépett a kamerák elé, mellyel ő lett az eddig legjobban eltalált színésznő a sorozat történetében.

Borítókép: Diana hercegné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!