óriási ritmus

2019.07.24. 07:20

Ilyen, amikor egy NBA-legenda betombol a tömegbe (videó)

A világ egyik leghíresebb fesztiválján járt Shaquille O'Neal, és kicsit beszippantotta a buli.

Shaquille O?Neal attends the NBA Awards 2017 at Basketball City on Pier 36 South Street on June 26, 2017 in New York City. | Verwendung weltweit

Forrás: AFP / Geisler-Fotopres / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance

Fotó: Dennis Van Tine

A volt Lakers-sztár manapság lemezlovasként keresi a kenyerét – írja a hirado.hu a Foxnews alapján. Az NBA egykori csillaga pedig a belgiumi Tomorrowland fesztiválon azt is megmutatta, mennyire együtt tud pulzálni a tömeggel, ha arról van szó.

Kissé vicces látni a pogózó tömegben a szinte mindenki főlé magasodó izompacsirtát, aki láthatóan teljesen átadta magát a fesztiválhangulatnak. Shaq egyébként nem csak partizott az eseményen, de fellépőként is szórakoztatta a kikapcsolódni vágyókat, méghozzá DJ Diesel néven.

A exkosaras egyébként gyerekkora óta rajong a zenéért, már akkor is ügyesen pörgette a lemezeket az iskolai bálokon, a 90-es években pedig rapkarrierrel is próbálkozott. Így talán érthetőbb, miért is váltott ekkorát a Hírességek csarnokának tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!