komolyan veszik

2019.04.08. 11:45

Több mint két évre rács mögé kerülhet a Született feleségek sztárja

Az ügyész a letöltendő börtönbüntetés mellett érvel Felicity Huffman és Lori Loughlin esetében is.

Actress Felicity Huffman exits the courthouse after facing charges for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Joseph Prezioso

Ahogy korábban is írt a hirado.hu. a Született feleségek egyik színésznőjét, a Lynette-et alakító Felicity Huffmant előzetes letartóztatásba helyezték, egy, a lányát főiskolára való bejutásáért tett vesztegetési ügy miatt, ahonnan óvadékkal szabadult.

A HollywoodLife-nak nyilatkozó szövetségi ügyvéd, Brad Bailey szerint egészen komoly büntetés is lehet a dolog vége.

„Ahogy számolgattam, az eset körülményeit és a tényállást tekintve, 21-től 27 hónapig terjedő szabadságvesztéssel sújtható a színésznő” – állítja a bostoni szakember. Teljességgel felfoghatatlan egyébként, hogy olyan neves sztárok, akiknek végképp nincs arra szüksége, hogy törvényellenes módon építgessék gyermekeik karrierjét, miért nyúlnak ilyen módszerekhez.

Lori Loughlin Fotó: AFP/Joseph Prezioso

Jelen esetben Huffman, és pályatársa, a még nála is rosszabb helyzetben lévő Lori Loughlin (akár 46 hónapnyi szabadságvesztéssel is számolhat) eldöntheti, hogy bűnösnek vallja magát most, avagy tovább védekeznek, de mindkét esetben letöltendő börtönbüntetés mellett érvel az ügyész – írja a hirado.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!