öt évtizedes karrier

2018.11.07. 13:57

Csillagot kapott Michael Douglas

A 74 éves Oscar-díjas színész apja, a 101 éves Kirk Douglas társaságában leplezte le a csillagot a Hírességek sétányán.

Actor Kirk Douglas (R) attends a ceremony honoring his son actor Michael Douglas (2nd L) with a Star on Hollywood Walk of Fame, in Hollywood, California on November 6, 2018. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Valerie Macon

„Nagyon sokat jelent nekem, apa, hogy ma itt vagy” – mondta könnyek között Michael Douglas. Hozzátette: nagyon büszke, hogy az ő fia lehet.

A csillaggal a színész és rendező a showbizniszben eltöltött öt évtizedes karrierjét ünnepelte. „Miért kellett ilyen sokáig várni erre a pillanatra?” – kérdezte kacsintva az ünnepségre összegyűlt több száz rajongójától, barátjától és családtagjaitól.

Douglas a 2648. csillagot kapta. A fotósok előtt feleségével, Catherine Zeta-Jones színésznővel pózolt. A színész köszönetet mondott „élete szerelmének” a támogatásért és a türelméért. A pár hamarosan a 18. házassági évfordulóját ünnepli.

Michael Douglas az 1970-es években ünnepelte első sikereit a San Francisco utcáin című sorozat detektívjeként. Első Oscar-díját 1975-ben a Száll a kakukk fészkére című pszichodráma producereként nyerte, a másodikat pedig a Tőzsdecápák című 1988-as dráma főszerepével érdemelte ki.

Borítókép: Michael Douglas csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

Forrás: AFP/Valerie Macon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!