apa is lett

2018.08.01. 15:39

Drogmentes életet él a börtön után Michael Douglas fia

Úgy fest, a 39 éves Cameron élete jó irányba halad.

Actor Michael Douglas (L) and Cameron Douglas attend the World Premiere of Marvel Studios’ “Ant-Man and The Wasp" at the El Capitan Theater, on June 25, 2018, in Hollywood, California. / AFP PHOTO / Valerie MACON

Bár szüleik révén gyakran ők maguk is gazdagok és híresek, a hollywoodi sztárok gyermekeinek élete ennek ellenére sokszor nem ad okot irigykedésre. Michael Douglas fia, Cameron a Bors szerint például sokáig súlyos metamfetamin- és heroinfüggő volt, öt évig ült börtönben drogvádak miatt, ezalatt kétszer is lebukott különböző narkotikumokkal. Végül összesen hétévnyi börtön letöltése után, 2016-ban szabadult.

Hosszú évek hallgatása után Michael Douglas először nyilatkozott fiáról. A sztár azt mondta: „A fiam küzdelme egy rémálom volt. Minden érintett számára fájdalmas és nehéz időszak. Cameron másfél éve kijött a börtönből és aktívan építi a karrierjét. Most már boldogan mondhatom, hogy csodálatos formában van.”

Cameron Douglas a szabadulása óta tiszta és józan. Egy filmgyártó cégnek dolgozik és menet közben apuka is lett, élete tehát újra a jó irányba halad.

Borítókép: AFP PHOTO / Valerie MACON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!