Nemesapáti

2010.05.18. 09:17

Jótékonysági csocsóversenyt rendeznek Nemesapátiban

A zalai csocsósok már eddig is több alkalommal vettek részt jótékonysági rendezvényeken a nemesapáti Hangulat presszóban. Gyűjtöttek a zalaegerszegi állatmenhely javára, legutóbb pedig a zalaszentiváni közösségi-plébániaház építésére. Május 22-én, szombaton a nemesapáti „kiscseri-kereszt” megóvására rendeznek jótékonysági csocsóversenyt.

Horváth László

A kereszt-szépítők munkájáról már több ízben hírt adtunk. Nemesapátiban az elmúlt tíz esztendő alatt több útszéli kereszt felújítására került sor, társadalmi összefogással. A közeljövőben újabb kereszt felújításába fogtak a helybeliek, a zalai csocsósok pedig jótékonysági versenyen vesznek részt, melynek bevételét adják át a kereszt-szépítőknek.

A jótékonysági „PÜNKÖSDI CSOCSÓKUPA” május 22-én, szombaton 14 órakor kezdődik a nemesapáti Hangulat presszóban. A rendezvényt Gáspár Zoltánné polgármester nyitja meg, a sportesemény fővédnöke dr. Sinkó Vilmos SE elnök, díszvendége, pedig Virrasztó Zsolt, a Zalai Hírlap főszerkesztője. A kupát a nemesapáti római katolikus plébánia ajánlotta fel.

A szervezők elmondták, Pünkösdi Csocsókupa több helybeli támogatónak köszönhetően kerül megrendezésre. Külön kiemelték az írott- és elektronikus sajtó (Zalai Hírlap, Észak-Nyugat Zala kistérségi havilap) eddig nyújtott támogatását.
Ezek is érdekelhetik