Nagypáli

2016.05.11. 18:45

Ahol kolbászbóllesz még a kerítés is

Nagypáli - Június 25-26-án rendezik meg a Goldfinger kolbászfesztivált, ahová olvasóink Zala megye kártyával kedvezményes bérletet válthatnak.

PLT-rendezvény

A három hektáros fesztiválhelyszínre tucatnyi fellépő érkezik, hajnalig tartó bulik várhatók, ígérik a szervezők. Emellett lesz gép- és állatbemutató, az 5 kilós malactól az ország legnagyobb sertéséig amelyik 500 kilogrammot nyom.

A kolbászfesztiválon fellép többek közt az Irigy Hónaljmirigy is. Képünkön az együttes három tagja egy tévés paródiában Fotó: archív

A programban szerepel szarvasmarha bemutató, és számos kolbászkülönlegesség széles választéka lesz megtalálható. A kulináris élvezetek szórakoztató eleme lesz a sörivó- és kolbászevő verseny. A bejáratnál pedig négyméteres kolbászkerítés várja a belépőt, amin több száz kiló kolbász lesz. A kétnapos rendezvény fellépői között az Irigy Hónaljmirigy, az Edda Művek, Csepregi Éva, Kis Grófo, Majka és Curtis, a Hooligans szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!