Nagykapornak

2015.07.03. 17:54

Kokó és Madár a kapornaki edzőteremben

Nagykapornak - A településen működő Fight-Tech Boxen Nagykapornak egyesületnél híres látogatók jártak: a közelmúltban Kovács Kokó István és Erdei Zsolt is felkereste az edzőtermüket.

Kerkai Attila

Minderről Szabó Joachim, a Fight-Tech Boxen vezetője számolt be lapunknak, aki elmondta: egyesületük együttműködik a nagykanizsai Botos András Akadémiával és a jó kapcsolat révén ők is ott lehettek a balatonberényi ökölvívó táborban.

Itt beszélt terveiről Szabó Joachim Erdei Zsoltnak és Kovacs Kokó Istvánnak, akiknek felkeltette az érdeklődését mindez és ellátogattak a kapornaki ökölvívó terembe is. Szabó Joachim elmondta: egyéves működésük alatt már értek el eredményeket, és ebből is látható, hogy egy kis településen is lehet hatékonyan dolgozni.

Híres vendégek a kapornaki ringben. Balról: Kovács Kokó István, Botos András, Szabó Joachim és Erdei Madár Zsolt Fotó: Fight-Tech Boxen

Szeretném segíteni a gyerekeket, hogy megtalálják a helyüket az iskolában és az életben írta Szabó Joachim a hozzánk eljuttatott beszámolójában. Nagy terveim vannak, hogy miképp lehetne segíteni nekik a tanulásban, a jövőjük építésében. Motiválni szeretném őket, tudatosítani bennük, hogy igenis elérhetnek bármit mindegy, hol születtek és milyen körülmények között élnek. Csak kitartás és akarat kell hozzá.

A kapornaki sportvezető kitért arra is, hogy tervei között szerepel egy városban nyitandó ökölvívó terem is, amihez Botos Andrástól is ígéretet kapott a segítségre, de a két kivaló boxoló, Madár és Kokó is azt mondta: mindenben számíthat rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!