Nagykapornak

2016.08.14. 18:40

Egészség- és falunap Nagykapornakon

Nagykapornak - A nagykapornaki önkormányzat évek óta összeköti az augusztus közepén rendezett falunapi szórakoztató programokat az egyre hasznosabbnak bizonyuló, az orvosi rendelőben bonyolított egészségnappal.

Arany Horváth Zsuzsa

A község lakói így egyebek között lehetőséget kapnak vércukor- és vérnyomásmérésre, látásvizsgálatra, dr. Kemény Teréz bőrgyógyász pedig az anyajegyszűrést is elvégezte. Mint Rácz Zsuzsanna védőnőtől megtudtuk, a 900 fős községből, s a környékből évről évre többen élnek a lehetőséggel.

A ma már a budapesti egyetemek padjait koptató Major Márk, Budai Rebeka és Tóth Klaudia gondoskodott a desszertről (j-b)
Fotó: Pezzetta Umberto

A falunap mindemellett bővelkedett szórakoztató és sportprogramokban, kulináris élvezetekben. Ottjártunkkor már készültek a palacsinták, méghozzá a zalaegerszegi Kölcsey-gimnázium volt diákjai jóvoltából. A falu Konyha és Horgász csapata halászlét és babgulyást kínált.

Vasárnap a kapornaki focisták Rezivel mérkőztek, majd operettest szólalt meg Csalló Gergely és Farkas Alexandra jóvoltából.

Címkék#falunap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!