Nagykanizsa

2014.03.21. 19:00

Visszatér a military

Nagykanizsa - A Zala megyei Lovas Szövetség elnöke, Dobri Lajos több jó hírrel is szolgált pénteken a Medgyaszay Házban tartott sajtótájékoztatóján.

Benedek Bálint

– A szövetség közgyűlésén elfogadtuk az idei versenynaptárat. A megyei díjugrató bajnokság hagyományosan június 8-án, pünkösd vasárnap rajtol Rádiházán – mondta Dobri Lajos. – Ezúttal is tartunk népszerű fogathajtó versenyeket, és a gyermek bajnokság küzdelmeiben is népes mezőny indul.

Az országos szövetség és a városi önkormányzat támogatásával egy év szünet után, július 4. és 6. közt ismét lesz nemzetközi lovastusa verseny a Csónakázó-tónál. Az országos minősítő viadalra ismét kiváló minőségű pályával készülnek a házigazdák.

– Örömünket fokozza, hogy a tavaly a szilvásváradi színekben indult kitűnő sportember, a zalaistvándi Egyed László visszatér Zalába, s a Kanizsa Lovas Klubot erősíti – tette hozzá Dobri Lajos.

A military specialista, Egyednek nagy tervei vannak: kvalifikálni szeretné magát az augusztus 28-tól szeptember 5-ig tartó franciaországi világbajnokságra. És ehhez szerinte Nagykanizsán minden feltétel adott lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!