Nagykanizsa

2016.06.19. 10:38

Végül a sör és a virsli is elfogyott

Nagykanizsa – A hangulatra és a programokra idén sem lehetett panasz: az V. Kanizsai Sörfesztivál és Fúvóstalálkozó ezreket vonzott az Erzsébet térre.

Pásztor András

Már pénteken is jó volt a hangulat a város főterén, ám az igazi tömeg szombaton látogatott ki a városi rendezvényre. Volt is látni- és hallanivaló bőven, a belvárosban kora délutántól fúvósok muzsikáltak, közben pedig a kirakodóvásárt is megtekinthették az érdeklődők. A szervezők izgalmas versenyekkel is készültek, idén első alkalommal rendezték meg például a sör-virsli versenyt, mely igencsak próbára tette a nevezőket. Az öt korsó sör mellé 15 darab virslit is el kellett pusztítani.

– Az volt a taktikám, hogy szépen egyenletes tempóban eszek és iszok, így végül – ha csak egy harapással, illetve korttyal is – de sikerült nyernem – mesélte büszkén Horváth Zoltán, aki egy tévével gazdagodott.

Szombat este a sörsátorban több százan közös meccsnézéssel töltötték az időt, majd Nagy Feró és a Beatrice adott remek koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!