Nagykanizsa

2014.09.02. 14:11

Újabb képviselő és polgármester jelölteket vettek nyilvántartásba

Nagykanizsa, Letenye - Kedden újabb képviselő és polgármester jelölteket vett nyilvántartásba a helyi választási bizottság.

Pásztor András

A támogató aláírások leadását, majd ellenőrzését követően kedden több jelöltet is nyilvántartásba vett a helyi választási bizottság. Ez alapján kellő támogató aláírást gyűjtött össze dr. Károlyi Attila, aki független jelöltként indul az 5. számú választókörzetben. Az Összefogás Nagykanizsáért Egyesület részéről Marton István polgármester jelölt is összegyűjtötte és leadta a szükséges támogató aláírásokat. Az egyesület képviselő jelöltjei közül szinte mindenki – Kisgyura János András, Baj József, Glavák Zoltán József, Horváth István, Csizmadia Tibor, Vass István, Polai József és Szakács János – megszerezte a szükséges aláírásokat, csupán az 1. és a 6. körzetben kell még várni a nyilvántartásba vételre.

A keddi bizottsági ülésen több nemzetiségi képviselő jelölt nyilvántartásba vétele is megtörtént. Az Anosztru Országos Cigány Egyesület jelöltjeiként vették nyilvántartásba Horváth Jánost, Teleki Lászlónét, Lendvai Ferencet és Váradi Istvánnét.

Letenyén a helyi választási bizottság a Fidesz-KDNP jelöltjeit, illetve a pártszövetség által támogatott független jelölteket – Gregorovics József, Jámbor György, Kustor Ferenc, Molnár Csaba, Pataki Lajos, Dömők József, Rózsás Imre – is nyilvántartásba vette, illetve Halmi Bélát is, aki a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje Letenyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!