Nagykanizsa

2014.11.15. 10:49

Tizedszer szállt a nóta

Nagykanizsa - Tizedik, jubileumi koncertjét adta szombat este a Hevesi Sándor Művelődési Központ színpadán a Tüttő János Nótaklub.

Horváth-Balogh Attila

Vendégművészként az időközben lebetegedett, ezért a meghívást elfogadni nem tudó Erdő Melinda, a Magyar Állami Operaház Bartók Béla - Pásztory Ditta díjas énekese helyett Molnár László nótaénekes lépett fel a nótaklubbal, illetve meglepetésvendégként az ifjú generáció tagját, Németh Bálintot, a Batthyány Lajos Gimnázium tanulóját köszönthette a közönség. A Tüttő János Nótaklubot a Liszt Ferenc-díjas Szalay Antal prímás és világhírű cigányzenekara kísérte.

A Tüttő Nótaklub telt ház előtt adott (ismét) fergeteges hangulatú koncertet. Fotó: Gergely Szilárd

- Ahogy azt már megszokhatta tőlünk a közönség, széles repertoárból választottunk, a magyar nótáktól az operetteken át a filmslágerekig - hallottuk Major Lajostól, a nótaklub elnökétől. - Ez a mostani, 10. jubileum különlegessége, hogy lehetne akár a 11. is. Ugyanis az első nagykoncertünk 2005-ben volt, és 2007-ben szombaton, illetve vasárnap is felléptünk, de mi azt egy koncertnek számítjuk. Hát így lett ez a 10... Nagyon készültünk rá, s úgy érzem, jó műsort sikerült összeállítanunk.

Major Lajos azt is elárulta: mivel a nótaklub 2000-ben alakult meg, jövőre lesznek 15 évesek és már a születésnapi műsor szervezése, tervezése is elkezdődött. De lesz újévi koncertjük is, amire a második januári hétvégén kerül sor a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!