Nagykanizsa

2009.05.11. 02:27

Rockkal a Mindenki Házáért

Nagykanizsa (hba) - Mindenki a Mindenki Házáért címmel jótékonysági rockkoncertre kerül sor a közeljövőben. A kezdeményezéstől forrásokat remélnek a közösségi tér felújításához.

zaol.hu

A Ka-Rock Alapítvány szervezésében május 22-én, a Mindenki Házában megrendezendő jótékonysági koncert keretében több helyi zenekar is fellép, például a Muerte Cara, a Taste My Pain, a Késő Bánat és a Teurgia, a legnagyobb attrakció azonban a Vida Rock Band lesz.

Ifjabb Horváth Zoltán,a Ka-Rock alapítója elmondta: a Miklósfai Közművelődési és Városszépítő Egyesület egyik vezetőségi tagja, Túri István kérte a segítségüket, tudván arról, hogy az alapítvány már több sikeres (köztük jótékonysági) rendezvényt bonyolított le.

- Azt reméljük, sokan lesznek, akik magukénak érzik a Mindenki Házát, illetve a hozzá hasonló közösségi tereket, s szép számmal jönnek majd, hogy segítsenek - mondta Horváth Zoltán. - Az sem baj, ha valaki nem szereti a rockzenét, s a koncert sem érdekli, ha segíteni szeretné a célkitűzéseinket, s hozzájárulna a Mindenki Háza felújításához, vásárolhat támogató jegyet is.

Dervalits Balázs, a városszépítő Egyesület vezetőségi tagja érdeklődésünkre elmondta: akár 20 millió forintot is rá lehetne költeni, de minimálisan 4-6 millió forintra lenne szükség az épület felújításához. Jelezte: a költségek csökkentése érdekében várhatóan jelentős társadalmi munkát is fel kell vállalni a településrészért tenni akaró miklósfaiaknak és a civil szerveződés tagjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!