Nagykanizsa

2017.04.04. 17:55

Manökenek lepték el a kifutót Nagykanizsán

Még a topmodellek is megirigyelhetnék azt a rutint, mellyel a Hölgyklub manökenné avanzsált csinos tagjai vonultak tegnap a Honvéd Kaszinó vörös szőnyegén.

Szabó Zsófia

Hatodik alkalommal mutatták meg a hölgyek divatnap keretében, hogy az ötödik ikszen túl is lehet trendin öltözködni. A kifutó alkalmi csillagai hétköznapi és ünnepi viseletekben tündököltek.

- Igyekszünk igényesen öltözködni - mondta Büki Pálné, a Hölgyklub elnöke. - A csinos ruhákban a korunkról is megfeledkezhetünk, netán arról, hogy fáj a térdünk.

Idén a lebernyeges fazonú, azaz a gömbölyded vonalakat sikkesen elrejtő púder, babarózsaszín és pasztellkék színű ruhák hódítottak a középkorú vagy idősebb dívák körében.

- Az ékszer és a smink is öltöztet, így ezekre is nagy hangsúlyt fektetünk - mondta Klein Ottóné, a szervezőbizottság vezetője.

A tizenhat modell, köztük a rangidős, nyolcvanöt éves Buti Jánosné felvonulását a népes, közel százfős közönség vastapssal jutalmazta. A bemutatón kívül sminkelési és ékszerviselési tippeket kaphattak a résztvevők.

Agytorna is várt a hölgyekre a divattotó révén. A tippelős játékban arról is számot kellett adniuk, mi a kontyalávaló , a leggings vagy a diadém.

Továbbá a rendezvényen a Hölgyklub tagjainak réztárgyaiból, köztük mozsarakból, gyertyatartókból nyílt minikiállítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!