Nagykanizsa

2015.03.15. 13:55

Külföldön is kerekeznek majd a kanizsai velocipédekkel

Több újdonsággal is készült a Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség (KOKSZ) szombat este az évadnyitó rendezvény keretében.

Pásztor András

Mint azt Dene Tibor, a kanizsai csapat vezetője jelezte: az egy év alatt 28 fősre duzzadt csoport mozgalmas szezon elé néz, hiszen hamarosan szlovén és horvát vendégeket fogadnak, akikkel közösen oldtimeres felvonulást is szerveznek a Város Napján.

– Meghívást kaptunk továbbá Hévízre, a Boldog Békeidős című rendezvényre, illetve pünkösdkor Szlovéniába megyünk, ahol résztvevői leszünk a 13. alkalommal megrendezésre kerülő Oldtimer Rally-nak – sorolta Dene Tibor, aki jelezte: a nyári bringatúrák sem maradnak el, terveik szerint mindenhová ellátogat a csapat, ahová meghívást kap.

A KOKSZ vezetője néhány újdonságról is beszámolt. Mint mondta: a holtszezonban két új velocipéddel gyarapodott az egyesület, valamint egy speciális rádiót is készült, melynek különlegessége a dinamóhajtásban rejlik, azaz csak akkor szól, ha valaki folyamatosan tekeri a bringát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!