Nagykanizsa

2014.01.30. 20:22

Jó pár ügyet ki kellett volna vizsgáltatni

Nagykanizsa - Gábris Jácint, a Jobbik helyi képviselője értékelte csütörtökön az önkormányzat elmúlt évi teljesítményét. Mint mondta: a Fidesz frakció a fontos ügyek megvitatása helyett, kész tények elé állítja az ellenzékieket.

Pásztor András

A Jobbik kanizsai képviselője továbbra is hiányolja azt a nagy beruházási és foglalkoztatási rohamot, amit a Fidesz ígért Nagykanizsán.

– Zavar, hogy a nagyobb volumenű előterjesztéseket nem vitatják meg velünk, hanem kész tények elé állítanak minket – utalt a Fidesz frakció magatartására Gábris Jácint, aki hozzátette: akad jó néhány olyan ügy – belvárosi rekonstrukció hibái, csatornázás körüli anomáliák, javítóintézet ráerőltetése a lakosságra –, ami városszerte feszültséget generált, kivizsgálni mégsem lehetett ezeket az ügyeket, mert a Fidesznek nem fűződött hozzá érdeke.

Gábris Jácint elmondta továbbá, hogy az elmúlt évben is számos lakossági kérést továbbított az közgyűlés felé, melyek zömét sikerült is rendezni. Nem úgy a Principális csatorna tisztítását, az utak és járdák javítását, a játszóterek felújítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!