Nagykanizsa

2017.02.08. 14:44

Fullasztó vidéki légkör

Nagykanizsa – Lesújtó véleményt fogalmazott meg szerdai tájékoztatóján Magyar Zoltán, a Jobbik parlamenti képviselője a kormány vidékfejlesztési tevékenységéről.

Pásztor András

Mint elhangzott: az elmúlt két nap során a párt   parlamenti képviselője, a mezőgazdasági bizottság alelnöke több zalai kistelepülésen járt, ahol helyi vállalkozókkal, kisebb cégek vezetőivel találkozott.

– A megkérdezettek – akik azt kérték, ne nevesítsük őket – egyöntetű véleménye volt, hogy vidéken fullasztó a gazdasági légkör, a vidékfejlesztéssel kapcsolatos pályázati forrásokhoz  nem lehet hozzáférni – így Magyar Zoltán.

Völgyi Zoltán, a megyei közgyűlés jobbikos képviselője szerint az elmúlt években semmi sem történt vidékfejlesztés címén, így nem csoda, hogy elnéptelenednek a kistelepülések, hogy minimálisra csökkent a vállalkozói kedv.

Zakó László, a párt regionális igazgatója hozzátette: a velük találkozó vállalkozók, települési vezetők kifejezetten úgy érzik, hogy Magyarországon most csak az képes  előrejutni, akinek jó kapcsolata van kormányzati politikusokkal. Ezen is változtatna a Jobbik, ha hatalomra kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!