Nagykanizsa

2017.04.25. 17:40

Egy arany- és négy ezüstérem volt a Szan-Dia termése

Nagykanizsa - Szerbiába, a vajdasági Magyarkanizsa városába volt hivatalos a Szan-Dia FSC látványtáncosainak küldöttsége. Az immár 25. Euro Show Dance Fest keretében nyolc ország 1200 versenyzője mutathatta meg tudását a a pontozóbíráknak.

Varga Andor

A nagykanizsaiak öt gyakorlattal indultak és végül egy arany- mellett négy ezüstérmet is szereztek.

25. Euro Show Dance Fest, Magyarkanizsa. A Szan-Dia FSC-eredményei. Fantasy csoport mini: 2. Eperkék (Bakonyi Sára, Kurucz Odett, Goór Lilien, Mányoki Jázmin, Kiss J.Kincső, Németh Lili, Kelemen Zsófia, Schnülle Johanna, Kunvári Gréta, Tóth Míra). Open szóló gyerek: 2. Pokahontasz - Solymos Vivien. Open duó mini: 2. Tündérek (Csöndör Lili, Mányoki Jázmin). Open kis csoport: 1. Utódok (Andrasek Daniéla, Fritz Dorina,Horváth Panna). Free show szóló gyerek: 2. Wonderwomen - Ujj Viktória Zóra.

A kis csoportban győztes Utódik formáció tagjai (balról): Andrasek Daniéla, Horváth Panna, Fritz Dorina
Fotó: Szan-Dia

- Ismét csak büszke lehetek a csajokra, hiszen ezúttal is sikeres megmérettetésen vagyunk túl, a vajdasági helyszín a hagyományokban megfelelően most is remek eredményeket tartogatott látványtáncosaink számára - értékelte a történteken a kanizsai edzők részéről Vágó Diána. - A megmérettetés egyben jó felkészülés is volt a versenyzőknek a hétvégi Crystal Kupára, melyet Kaposváron rendeznek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!