Nagykanizsa

2015.06.24. 17:27

DK: nem látják a fedezetét

Nagykanizsa - Orbán Viktor keddi rövid látogatása után újabb fejlesztési ígéreteket hagyott itt a kanizsaiaknak, melyek egy részének kivitelezésére fedezet sem látszik - így reagált a keddi eseményre a DK választókerületi elnöke, Horváth Jácint.

A kormányfő látogatásával kapcsolatban az ellenzéki politikus – nagykanizsai közgyűlési képviselő – a sajtónak szerdán kifejtette: emlékeztetik a térség lakóit, hogy az elmúlt években megvalósult milliárdos beruházásokról – mint az M7-es autópálya határig történő megépítéséről, a Fő tér felújításáról, a regionális szennyvízberuházásról, a kórház fontos rekonstrukciójáról és bővítéséről – a Gyurcsány-Bajnai kormányok döntöttek.

Hozzátette: a Demokratikus Koalíció nagykanizsai szervezete reményét fejezi ki, hogy a most bejelentett – javarészt az Orbán Viktor által oly sokat támadott EU fejlesztési forrásaiból megvalósítandó – elképzelések kivitelezése nem a jelenlegi belváros-rekonstrukciós projekt tempójában halad majd.

„Ellenkező esetben ezek a beruházások is csak a Fidesz szemfényvesztéseinek részei maradnak, és Nagykanizsa továbbra is csak a be nem teljesült álmok és a valóra nem vált lehetőségek városa marad, ahogy az elmúlt 5 évben ezt tapasztalhattuk" – ismertette álláspontját Horváth Jácint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!