Nagykanizsa

2010.11.23. 10:50

Bridzs: a nagykanizsaiak továbbjutottak az országos döntőbe

Fenyves Jenő csapatvezető tájékoztatott arról, hogy november 20-21-én, a Nagykanizsai Bridzs Sportegyesület rendezésében, a dél-zalai városban, a Hotel Centrálban tartották a 2010/2011. évi Országos Csapatbajnokság Nyugat-magyarországi Területi selejtezőjét.

Riersch Zoltán

A benevezett 6 csapat 20 leosztásos körmérkőzést játszott. Egy forduló játékideje 2,5 óra volt. Sportszerű mérkőzéseket játszva alakult ki a végeredmény. Az utolsó fordulóban az addig végig vezető Nagykanizsa csapata kikapott a Tolnatej csapatától és így a 2. helyen végzett Dr. Kása Miklós-Dr. Miklósné, Minarik Attila-Marczona Mariann és Gőcze Gyula- Fenyves Jenő összeállításban.


Meglepetésre szintén az utolsó fordulóban a Budai Motor győzött az esélyes PVSK ellen és 3. helyen végeztek.

Nagykanizsa II. csapata Strausz Ferenc- Kahotek Ferenc, Lehota János-Gálos Antal és Velenczei Ferenc- Csizmadia Gábor összeállításban játszva a 6. helyen végzett.


A selejtező végeredménye:
1. Tolnatej
2. Nagykanizsa
3. Budai Motor
4. PVSK
5. Buda Motor Girls
6. Nagykanizsa II.
 

Az 1-3. végzett csapatok: Tolnatej, Nagykanizsa és Buda Motor tovább jutott az Országos Csapatbajnokság Nyugat-magyarországi Régiójának döntőjébe, mely 2011 januárjában kerül megrendezésre Veszprémben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!