Nagykanizsa

2014.03.28. 18:40

A kisgazdák szerint rossz a földtörvény

Szimbolikus földosztással próbálta felhívni a szavazók figyelmét a Deák téren a Független Kisgazdapárt a földtörvény hibáira. Az FKGP a májusban lejáró moratóriumot is meghosszabbítaná.

Pásztor András

Kucséber Ervin, a párt Zala megyei 3. számú választókerületének jelöltje elmondta: két oka is van a szimbolikus földosztásnak, egyrészt szeretnék felhívni az emberek figyelmét, hogy májustól az uniós tagállamok polgárai is földhöz juthatnak Magyarországon, amit nem lenne szabad hagyni. A párt másik fontos programpontja a kiszámíthatóság, legyen szó a hazai kisvállalkozásokról, a fiatalok életkezdéséről vagy éppen a nyugdíjasokról.

- Ha 12 év után ismét felhatalmazást kapunk a választópolgároktól, akkor új földtörvényt készítünk és erős vidéket hozunk létre  - hangsúlyozta Kucséber Ervin, aki szerint megfelelő politikával előbb vagy utóbb el kell érni, hogy a hazai fizetések megközelítsék az uniós átlagot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!