Nagykanizsa

2016.01.13. 14:17

A Jobbik már a választásokra készül

Nagykanizsa – Már idén szeretnénk a választókerületek többségében azokat az arcokat felmutatni, aki a 2018-as parlamenti választásokon a Jobbik országgyűlési képviselői lehetnek.

Horváth-Balogh Attila

Ezt Zakó László, a Jobbik regionális igazgatója jelentette ki szerdai, a párt 2016-os terveivel kapcsolatos sajtótájékoztatóján. Hozzátette: az országgyűlésitől időben először elszakadó önkormányzati választásokra is a fiatalabb és idősebb korosztályokat egyaránt lefedő, ütőképes csapatokkal szeretnének a választópolgárok elé állni.

Az idei év fontos törekvései között említette a Jobbik stabil erősödésének folytatását, melynek végső célja, hogy a párt 2018-ban kormányzóképes alternatívát jelentsen a Fidesszel szemben. Szeretnék megakadályozni a nemzeti vagyon – különösen a földvagyon, mely információik szerint az árverések során részben külföldiek kezébe kerül még mostanában is – elherdálását, s rávilágítanának a politikusbűnözés minősített eseteire. A bűnözőkkel szemben zéró toleranciát akarnak, ellenben a mindennapokat behálózó kényszeres, a kisembereket sújtó büntetési előírásokat megszüntetnék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!