Nagykanizsa

2016.10.07. 11:57

Mi lesz a beígért sportcsarnokkal?

Nagykanizsa – Az érvénytelen népszavazást követően a valós problémákkal kellene foglalkozni a városban is, így például a beígért sportcsarnokkal, s az uszodával – mondta Horváth Jácint, a DK kanizsai képviselője.

Pásztor András

Mint azt a párt nagykanizsai önkormányzati képviselője elmondta: miután Orbán Viktor egyértelmű vereséget szenvedett a maga által kezdeményezett októberi népszavazáson, ideje lenne a valós, napi gondokról beszélni, mind országos, mind pedig helyi szinten.

– Felszólítom a város vezetését, illetve Cseresnyés Péter országgyűlési képviselőt, hogy fejezzék be az elterelő kampányt, s végre dolgozzanak a városért és a térségért – mondta Horváth Jácint, aki hozzátette: az idén már nem valósul meg a Zrínyi-iskola homlokzati felújítása, ahogy a Principális-híd rekonstrukciója sem és a Múzeum tér kikötése is csúszik, pedig a költségvetési források rendelkezésre állnak. – Közel másfél éve nem tudni semmit a beígért sportcsarnokról, az uszodáról, a belvárosi rekonstrukció folytatásáról. Csak az ígéretek folyamatos megszegéséről lehet hallani, abban jól teljesít a kormány.

Ezek is érdekelhetik