Nagykanizsa

2016.05.11. 15:15

A thurysok az igazi vasemberek - Jutalmul részt vehetnek Balatonmárián a nyári testvérvárosi táborban

Nagykanizsa - A város napja keretében 16. alkalommal rendezték meg a középiskolások 16 órás vetélkedőjét, a Vasember Kupát.

Benedek Bálint

Az érdekes feladatokkal tarkított versenyen a Thury-tagintézmény együttese nyert, megelőzve a dr. Mező- és a Batthyány-gimnázium csapatait. A fiatalok a minap a dr. Mező-gimnáziumban beszéltek élményeikről.

A csapat néhány tagja és tanáruk a sajtótájékoztatón: Keszthelyi Vivien, Soós Márk, Hodák Sándor, valamint Bacsi Bianka (Fotó: Szakony Attila)

Kovács Norbert, Rácz Barnabás, Keszthelyi Vivien, Soós Márk, Bacsi Bianka, Papp Roland, Dala Patrik, Borsos Linda, Kondákor Emília Cecília és Józsa Csaba összeállítású, vegyes korosztályú gárdában 16 órán keresztül Hodák Sándor tanár tartotta a lelket. A szervező Városi Diákönkormányzat kitett magáért, hiszen a feladatok között szerepelt sorverseny, sárkányhajófutam, főzés, valamint a diákok számára szintén emlékezetes élmény maradt az is, amikor kisollóval kellett füvet nyírniuk. A „thurysok” jutalmul részt vehetnek a nyáron Balatonmárián megrendezendő testvérvárosi táborban.

Ezek is érdekelhetik