Nagykanizsa

2015.01.20. 14:37

A Fidesz szerint nincs veszélyben a nagykanizsai kórház

Nagykanizsa - Sajtóközleményben reagált a Fidesz városi csoportja, a szocialisták által hétfőn rendezett, a kórházi leépítés ellen meghirdetett demonstrációra. A Fidesz szerint az MSZP megint félrevezeti az embereket.

Pásztor András

Mint az a közleményben olvasható: a Fidesz kanizsai csoportja határozottan visszautasítja a kanizsai MSZP azon szándékát, ami a hétfői demonstráción is kézzelfogható volt, miszerint mendemondák, kósza hírek alapján félrevezessék az embereket. Nem igaz az a légből kapott híresztelés, amely szerint a kormánynak az a szándéka, hogy a Kanizsai Dorottya Kórházban osztályokat szüntetne meg, csökkentené az ellátási területet, ezzel együtt munkahelyek szűnnének meg és elbocsájtások várhatók.

Ezzel szemben az Orbán-kormány több alkalommal is bizonyította, hogy kiemelt terület az egészségügy, s minden támogatást megad ennek működtetéséhez. Ennek bizonyítéka, hogy a kanizsai kórház az elmúlt években több mint 4 milliárd forint támogatásban részesült.

Előzmény:

Tüntettek, mert féltik a kórházat - A szocialisták támogatást várnak a fideszes országgyűlési képviselőktől

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!