Nagykanizsa

2014.12.01. 18:17

Áll a Szeretetfa - Aki adakozik, vihet egy mézeskalácsot

Nagykanizsa – A Nagykanizsai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ "Segíts, hogy segíthessünk" Alapítványa a tavalyi hagyományteremtés után idén is útjára indította Szeretetfa című jótékonysági akcióját.

Horváth-Balogh Attila

Ezt hétfőn nyitották meg a Halis István Városi Könyvtárban, ahol átadták a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ karácsonyfáját, a Szeretetfát. A fa alatt elhelyeztek egy ládikót is, amit teleraktak a központ munkatársai által sütött mézeskaláccsal. A segíteni és adakozni vágyó emberek az adományozás fejében vihetnek haza mézeskalácsot otthoni karácsonyfájukra – az erre szánt felajánlást pedig a szintén a fa előtt elhelyezett üvegbe dobhatják.

Dénes Sándor polgármester is adományozott – és gazdagabb lett nem csak az ajándékozás örömével, hanem egy mézeskaláccsal is. A Szeretetfa január 6-ig áll, aki segíteni akar, addig megteheti. Fotó: Gergely Szilárd

A kezdeményezést dr. Kaszás Gizella, a családsegítő központ, Czupi Gyula, a könyvtár igazgatója és Dénes Sándor polgármester nyitotta meg. A jövő év január 6-áig tartó Szeretetfa-akció bevételéből hátrányos helyzetű családokat és gyermekeket támogatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!