Nagykanizsa

2014.10.08. 17:20

Egy vita során minden kiderülhetett volna

Nagykanizsa - A polgármesteri vita meghiúsulása a kanizsai Fidesz teljes csődjét mutatja - mondta Marton István.

Marton István, az Összefogás Nagykanizsáért Egyesület polgármester jelöltje még néhány héttel ezelőtt invitálta nyílt vitára Dénes Sándort, a Fidesz polgármester jelöltjét. A tervezett beszélgetésre nem került sor, mert Marton szerint fideszes ellenfele egy báb, aki képtelen a város problémáinak megvitatására.

- Kiderülhetett volna, miért ekkora a munkanélküliség, és miért gáncsolták el az általam kidolgozott gazdaságélénkítő programokat - így Marton István, aki hozzátette: korábbi polgármesteri ciklusa alatt óriásberuházások valósultak meg Kanizsán: a kórházfejlesztést, a belvárosrekonstrukciót és a csatornaprojektet is magáénak tudja. Manapság pedig azt tapasztalom, hogy az alapvető feladatokat sem látják el a képviselők. A középületek karbantartása, a városi uszoda fejlesztésének szervezetlensége és a kulturális élet fojtogatása is ezek közé tartozik sorolta, majd leszögezte: kizárólag egyesületük képes elindítani Kanizsát a fejlődés útján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!