Nagykanizsa

2014.09.12. 17:15

Visszatérni a kijelölt útra, ez a fő feladat!

Nagykanizsa - Orbán Viktor és a Fidesz politikája távol áll attól az eszmeiségtől, amelyet 25 évvel ezelőtt kijelölt magának Magyarország szögezte le pénteken Szelényi Zsuzsa, az Együtt-PM országgyűlési képviselője.

Pásztor András

Manapság nagyon nehéz dolga van annak, aki politizálni akar, a Fidesz kétharmados többsége ugyanis minden létező korlátot ledöntött az elmúlt időszakban. kezdte mondandóját Szelényi Zsuzsa parlamenti képviselő, aki elmondta: 25 évvel ezelőtt Magyarország a demokrácia útjára lépett, ám Orbán Viktor elképzelései távol állnak ettől az eszmeiségtől. Az Együtt-PM és a többi ellenzéki párt képviselői azért is indulnak harcba, hogy visszavezessék az országot a saját maga által kijelölt útra. A párt országgyűlési képviselője befejezésül a választók figyelmébe ajánlotta a kanizsai polgármester- és képviselőjelölteket.

Szelényi Zsuzsa, az Együtt-PM országgyűlési képviselője (jobbról) és Bodó László, a párt kanizsai polgármesterjelöltje (Fotó: Szakony Attila)

Bodó László, a párt által támogatott független kanizsai polgármesterjelölt hozzátette: szeretnének minél nagyobb létszámban bekerülni a közgyűlésbe, hogy új stílust honosítsanak meg a városvezetésben. A polgármesterjelölt arra is utalt, hogy képviselőjelöltjeik között három nő is van, akik sokkal érzékenyebbek a szociális problémákra.

Az Együtt kanizsai jelöltjei: 1. körzet: Tóth László, 2. körzet: Horváth Jácint, 3. körzet: Balogh Tünde, 4. körzet: Gelencsér Andrea, 5. körzet: Somoskeőy István, 6. körzet: Bárdosi Gábor, 7. körzet: Bogár Ferenc, 8. körzet: Szányiné Kovács Mária, 9. körzet: Bodó László, 10. körzet: Mészáros Miklós.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!